Winteronderhoud bij Paddock Motoren

Bij Paddock Motoren kan je het hele jaar door terecht voor onderhoudsbeurten aan jouw motor. We sleutelen zoals je van ons gewend bent, met zeer veel aandacht aan de motoren. Standaard worden alle essentiële delen gecontroleerd maar worden bijvoorbeeld ook alle bewegende delen gesmeerd. Ongeacht waarvoor de motor bij ons is. Zie dit geheel maar als een soort APK. In Nederland is een APK voor motoren nog niet verplicht. Bij Paddock Motoren houden we daar rekening mee en zorgen wij ervoor dat dit soort essentiële zaken altijd in beeld zijn.

Wintermaanden

Zeker in de wintermaanden is het belangrijk om nog beter te kijken naar bijvoorbeeld de seizoensgebonden zaken. Denk hierbij aan weersomstandigheden en de momenten waarop er mogelijk gestrooid wordt op de wegen. Er ontstaat pekel en dit komt op jouw motor terecht. Pekel, zeer zout water, heeft een negatief effect op jouw motor. Het vreet in de lak en in onderdelen. Als hier geen aandacht aan wordt besteed, zal dit op den duur onomkeerbaar zijn.

Winterbeurt

Paddock Motoren kijkt bij onderhoud in de wintermaanden, winterbeurten, extra naar dit soort zaken. In andere seizoenen van het jaar poetsen we bijvoorbeeld niet standaard. Tijdens de winterperiode doen wij dat wel. We zorgen er ook voor dat mogelijke pekel(aanslag) wordt verwijderd. Je kan er ook voor kiezen om een beschermende laag aan te laten brengen. Deze laag zorgt ervoor dat pekel minder goed kan doordringen en dus minder schade kan veroorzaken aan jouw motor.

Komt jouw motor langer stil te staan of gaat deze bijvoorbeeld de winterstalling in? Dan voegen wij tijdens de winterbeurten gratis een brandstof stabilizer toe. Dit additief zorgt ervoor dat de brandstof wordt gestabiliseerd tijdens stilstand en eventuele oxidatie tegen gaat. Blijf je toch doorrijden? Dan voegen wij tijdens de winterbeurten gratis een brandstof additief toe die jouw systeem reinigt en bijvoorbeeld de injectoren schoon houdt. Dit additief zorgt er ook voor dat er een betere verbranding plaatsvindt.

Of je nou de winter door rijdt of niet, bij Paddock Motoren helpen wij jou vooruit. Plan een afspraak in voor een winterbeurt of ander motoronderhoud. Heb je geen plek voor jouw mooie machine tijdens de winter? Reserveer dan een plek in onze motorstalling!

Meer informatie nodig? Bel of mail ons, of kom langs bij ons in de winkel!

 

Wimterbeurt Motor