Wist je dat er bij Paddock Motoren, naast de reguliere motor occasions, altijd budget bikes op voorraad zijn? Budget bikes zijn motor occasions tussen de €500 en €2500. De motoren hebben vaak wat aandacht nodig of zijn niet moeders mooiste. Wel zijn de motoren technisch helemaal in orde! En is jouw bike na verloop van tijd toe aan een onderhoudsbeurt, dan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Check onze werkplaatspagina's voor meer info.

Paddock Motoren koopt in principe ook alle motoren in. Of het nou gaat om een Kawasaki, Suzuki, Yamaha of Honda, of een Harley Davidson, Triumph of Ducati. Ben jij op zoek naar een naked bike maar heb je een budget? Of ben jij op zoek naar een adventure bike of een chopper? Paddock Motoren heeft voor ieder wat wils.

Hieronder zie je een greep uit onze voorraad. Deze motor voorraad verandert voortdurend. Ben je naar een specifieke motor occasion op zoek of ben je nog aan het oriënteren? Bel of mail ons voor meer informatie, of kom vrijblijvend langs om onze huidige voorraad te checken.

Budget Bikes