Motorblokrevisie voor ieder merk

Bij Paddock Motoren kan je ook terecht voor revisie van je motorblok. Ieder merk, ieder model, ieder bouwjaar en elk soort motorblok is welkom bij ons. Heeft de motor 1, 2, 3 of 4 cilinders of is het een V-twin, wij vinden overal een passende oplossing voor. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid je complete motorfiets te brengen of het gedemonteerde motorblok. Wij kunnen je motor ook ophalen. Het reviseren van een motorblok gebeurt met uiterst veel zorg en volgens een vast protocol. Allereerst bespreken wij uiteraard met jou wat de wensen en/of de problemen zijn. Daarna maken wij een plan en een prijsinschatting.

Wil jij jouw motor ook in topconditie? Informeer naar de mogelijkheden!

Werkwijze

Bij de revisie van een motorblok is het van belang dat ieder onderdeel bekeken wordt. Dit betekent in de meeste gevallen dat wij het gehele motorblok demonteren. Wij controleren vervolgens alle onderdelen en stellen vast of deze nog van voldoende kwaliteit zijn. Is dit het geval, dan herstellen wij de onderdelen in ere en indien nodig bewerken wij ze. Als de onderdelen niet meer te gebruiken zijn, draagt Paddock Motoren zorg voor nieuwe onderdelen. Deze maken wij in sommige gevallen op maat. In andere gevallen besteden wij het uit of bestellen wij het onderdeel.

Oplossingen

Of het nou gaat om een compleet vastgelopen blok of een probleem met de carburateur. Een crossblok, een racemotorblok of een straatmotor, voor ons is niets te gek. Ben je op zoek naar een top end revisie waarbij de cilinderkoppen en/of de zuigers aangepakt worden of toch liever een versnellingsbakrevisie. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens en met de meeste zorg voor het motorblok gebeurt. Kortom, ben jij op zoek naar een motorzaak waar je niet alleen voor motoronderhoud terecht kan, maar ook voor motorblok revisies en heel veel meer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nog behoefte aan meer informatie, kom dan vrijblijvend langs in onze winkel of bel/mail ons en wij denken met je mee!