Over ons

Over Ons - Paddock Motoren - Motoronderhoud

Motoronderhoud en reparatie

Daarvoor ben je bij Paddock Motoren aan het juiste adres. We stellen hoge eisen aan service en onderhoud. Alle kennis is hiervoor in huis, plus de passie die we delen met andere motorliefhebbers. We geven eerlijk advies en maken tijd om tot de beste oplossing te komen. Lees hier alle informatie.

Motor Occasions

Ben je op zoek naar een motor occasion? Bij Paddock Motoren kan je onder andere terecht voor choppers, toermotoren, naked bikes, motorscooters en sport bikes van verschillende merken. Je bent welkom voor advies of een proefrit. Samen met jou zoeken we de juiste motor! Klik hier voor ons actuele aanbod.

Motorstalling

Rij je niet het hele jaar door? Bij ons kan je terecht in de beveiligde, verwarmde stalling. Wil je tussendoor toch een rit maken? Dat is geen probleem, een telefoontje of email is genoeg. Kijk hier voor alle details.

Motorblokrevisie

Bij ons kan je ook terecht voor motorblokrevisie.  Ieder merk, ieder model, ieder bouwjaar. Elk soort motorblok is bij ons welkom. Het reviseren van een motorblok gebeurt met uiterst veel zorg en volgens een vast protocol. We bespreken met jou de wensen en/of de problemen. Daarna maken wij een plan en op verzoek een prijsinschatting. Op deze pagina vertellen we meer.

Olie en Accessoires

Last but not least, hebben we een assortiment olie en accessoires. Bent je geïnteresseerd in een product wat niet op voorraad is, dan kunnen we het bestellen via de vele leveranciers waarmee we werken.

Bent je nieuwsgierig hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens vrijblijvend langs!

Tot snel en met vriendelijke groet,

Team Paddock Motoren

Paddock Motoren B.V.
Cruquiusweg 1 E
1951 NB Velsen-Noord

Telefoon: 0251 228050
E-mail: info@paddockmotoren.nl
Kvk nr: 50176536
BTW-nr: NL822600596B01