Piaggio MP3

Piaggio MP3 en Gilera Fuoco

Sinds motoren als de Piaggio MP3 en Gilera Fuoco op de markt kwamen, hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd en zijn de nodige MP3 soortige motorscooters al de revue gepasseerd.

Wij hebben een zeer uitgebreide werkplaats, met onder andere specialistisch gereedschap voor de MP3. Een hefbrug specifiek ingericht voor de MP3 en tevens de benodigde uitlees computer om storingen te lezen en te resetten.

Regulier onderhoud

Voor de MP3 motorscooters verzorgen wij onder andere een oliebeurt, kleine beurt en grote beurt. Daarnaast veel voorkomende reparaties of storingen, zoals het vervangen van de balhoofdlagers en problemen met het roll lock systeem. Deze reparaties zijn voor ons bekend terrein. Een motorblok revisie om bijvoorbeeld een lekke koppakking van de MP3 te verhelpen, is voor ons ook niet vreemd!

Schadetaxatie en herstel

Naast de reguliere onderhoud en reparatie werkzaamheden verzorgen wij voor de MP3 ook schadetaxatie en schadeherstel na een ongeval. Om de MP3 weer in de originele staat te krijgen, stellen wij een rapport op in overleg met de verzekering en herstellen we de motor met originele delen en/of aftermarket delen. Wij leveren originele Piaggio MP3 vervangingsdelen en accessoires, zoals topkoffers e.d. Bovendien leveren wij aftermarket delen zoals een beenkleed, sport uitlaatdempers en snelle vario/koppeling sets.

Ben je de sleutels kwijt van je motorscooter of is de sleutel stuk? Voor een vervangende sleutel en/of het inlezen ervan, kan je ook bij ons terecht.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de motorscooter te brengen of werkt hij niet meer, dan hebben wij een ruime bus. De bus van Paddock Motoren heeft een speciale brede oprijbrug om ook de Piaggio MP3, Gilera Fuoco of Quadro veilig op te laden en te vervoeren.

Zoals je kan lezen, kunnen wij ons inmiddels een MP3 specialist noemen in het onderhoud, reparatie en herstel van deze populaire machines!