Motorstalling

Ben jij op zoek naar een motorstalling?

Bij ons is je motor in goede handen! Bij Paddock Motoren staat je motorfiets in een afgeschermde, verwarmde en beveiligde omgeving. We beschikken over een camera- en alarmsysteem zodat je motor niets kan overkomen. De motoren  in de motorstalling worden aangesloten aan een druppellader om de accu in goede conditie te houden. Goede zorgen waardoor jouw motor klaar is voor vertrek! Ook letten we op de bandenspanning, om die in goede staat te houden. Naar wens voegen we een benzine additief toe, waarmee het brandstofsysteem in goede conditie blijft. Ook houdt dan de benzine zijn kwaliteit en verouderd niet.

Zoek je motorstalling voor een winterstop, een korte of een langere periode? Het kan allemaal. In onze motorstalling heb je gewoon toegang tot je motor dus als je zin hebt in een rit, dan is dat mogelijk. De voorwaarden zijn eenvoudig; halen en brengen binnen de openingstijden. Een telefoontje is voldoende om je motor op te halen.

Om in het voorjaar snel de weg weer op te kunnen, kun je ons tijdens de motorstalling het benodigde onderhoud laten doen! Grotere dingen in gedachten, zoals een revisie of specifiek maatwerk? Ook dat kunnen we uitvoeren tijdens de motorstalling!

Heb jij, net als vele van onze klanten in de regio Velsen en Beverwijk, motorstalling nodig? Of kan jij in je eigen woonplaats zoals Amsterdam, Haarlem of Heemskerk geen geschikte stalling vinden en kijk je iets verder rond? Bij ons staat je motor veilig in de motorstalling. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Je kan ook alvast onze pagina Motorstalling | Informatie en Tips bekijken om je in te lezen.