Werkplaats Motoren

Onderhoud en reparatie

Bij Paddock Motoren kan je voor alle merken en type motoren in de werkplaats terecht voor:

  • Motoronderhoud en reparatie
  • Montage van accessoires
  • Schadetaxatie en herstel
  • Nieuwe banden en montage
  • Motorblok revisie
  • Verbouw projecten
  • Aankoopkeuringen

Wij denken altijd mee in een passende oplossing voor je motorfiets. Natuurlijk alles in overleg, er gebeurt niets zonder jouw goedkeuring.

Vakkundig personeel

Bij Paddock Motoren werken wij graag met vakkundige mensen die passie hebben voor het vak en die gaan voor kwaliteit. Zo weet naast de monteur ook degene aan de balie hoe een motorfiets in elkaar steekt en wat hier bij komt kijken. Wat voor klus er ook aan de machine mag gebeuren, het wordt zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd.

Gratis BRAAVVO-K check!

Omdat wij iedereen goed en veilig op weg willen sturen, hebben wij een controle service. Waar de motor ook voor passeert, wij controleren altijd de essentiële delen:

Banden

Remmen

Aandrijving

Accu en elektra

Verlichting

Vering

Olie

Koeling

Bij eventuele gebreken brengen wij je op de hoogte en kunnen wij deze, indien gewenst, voor je verhelpen. Zo ben je tijdig op de hoogte van eventueel aankomend onderhoud en altijd veilig op weg.

Klik hier voor veiligheidstips!

Gratis snelle check!

Banden en remmen verslijten zonder dat je hier erg in hebt. Dit zijn de dingen die onder andere zorgen voor jouw veiligheid op de weg. Mocht je een vermoeden hebben dat iets niet goed zit of wil je gewoon de stand van zaken weten dan kan je altijd terecht voor een snelle check van de essentiële delen bij onze werkplaats.

Onderdelen / Originele onderdelen

In de werkplaats werken we met kwalitatieve producten en onderdelen. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen wij ook originele onderdelen (OEM parts) monteren of leveren van bijna alle motormerken. Voor de zelfsleutelaar zijn er tevens veel vervangingsonderdelen zoals olie, filters, bougies en remblokken uit voorraad te koop aan de balie.

Motor Occasions

Ben jij toe aan een andere bike of ben je aan het oriënteren? Check dan eens onze vooraad motor occasions en budget bikes!

Onderhoud en Reparatie Motorfietsen

Bandenmontage Motoren

Verbouwen Motorfietsen

Revisie Motorblok Motoren

Schadetaxatie en Herstel Motorfietsen