Motorstalling nodig? Bij ons is je motor in goede handen! Bij Paddock Motoren staat je motorfiets in een afgeschermde, verwarmde en beveiligde omgeving. Voor een winterstop, een korte of een langere periode, het kan allemaal. Om de accu in goede conditie te houden, worden de motoren aangesloten aan een druppellader zodat jouw motor klaar is voor vertrek!

In onze stalling heb je gewoon toegang tot je motor dus als je zin hebt in een rit, dan is dat mogelijk. De voorwaarden zijn eenvoudig; halen en brengen binnen de openingstijden. Een telefoontje is voldoende om je motor op te halen.

Om in het voorjaar snel de weg weer op te kunnen, kun je ons tijdens de motorstalling het benodigde onderhoud laten doen! Grotere dingen in gedachten, zoals een revisie of specifiek maatwerk? Ook dat kunnen we uitvoeren tijdens de motorstalling!

Net als vele van onze klanten in de regio Velsen en Beverwijk motorstalling nodig? Of ben jij die motorrijder uit Haarlem of Amsterdam en omstreken of een andere regio en wil jij ook je motor veilig in de motorstalling? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Motorstalling nodig?