Over ons

Bij Paddock Motoren is het begrip ‘motorfiets’ vertegenwoordigd in de ruimste zin van het woord. Er worden hoge eisen gesteld aan service en aan onderhoud en reparatie van uw motorfiets. Alle kennis is hiervoor in huis, plus de passie die wordt gedeeld met andere motorliefhebbers.

Er wordt altijd tijd gemaakt voor overleg en een eerlijk advies. Het assortiment breidt regelmatig uit. Dit geldt voor olie, crossmaterialen, kleding, helmen en accessoires. Bent u geïnteresseerd in een product wat niet op voorraad is dan kan het voor u besteld worden via de vele leveranciers met wie Paddock Motoren contact heeft. Ook voor chromen accenten en een complete lijn onderkleding bent u bij Paddock Motoren aan het juiste adres.

In de winkel heeft u de beschikking over een adviescomputer. Hiermee kunt u zelf toegang krijgen tot informatie over de juiste smeer- en onderhoudsmiddelen voor uw merk en type motorfiets. Voor de beginnende motorrijder heeft Paddock Motoren starterspakketten, een complete outfit bestaande uit broek, jas, laarzen en helm voor een scherpe prijs.

Bent u nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat bij Paddock Motoren, kom dan eens vrijblijvend langs!

Tot snel en met vriendelijke groet,

Team Paddock Motoren

Paddock Motoren B.V.
Cruquiusweg 1 E
1951 NB Velsen-Noord

Telefoon: 0251 228050
E-mail: info@paddockmotoren.nl
Kvk nr: 50176536
BTW-nr: NL822600596B01