Sidi

Kort gezegd, het neusje van de zalm voor motorfietslaarzen, van hardcore race en off-road tot adventure en tour rijders. Voor ieders wat wils, in elke categorie motorrijder heeft sidi minstens 2 soorten laarzen in de collectie.

Zo is er een laars voor de circuit rijder (volledig gepanserd en stijf) maar ook een circuit geïnspireerde laars voor de sportieve straatrijder (deels gepanserd en soepel, voor de cross rijder maar ook voor de adventure rijder en ga zo maar door).

Voor de laarzen is alleen het beste materiaal gebruikt en elk aspect is doordacht.

In de collectie van Sidi vind je: race, sport, off-road, adventure, trail, tour/sport, tour, casual, zomer, winter, regen.

Sidi Frontera Motor Schoenen Paddock Motoren
Jopa Motorlaarzen Paddock Motoren

Jopa

Sportieve, water- en winddichte laarzen met veelal reflecterende delen aan de achterkant en ademende voering.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Furygan

Hoogwaardig leer, gestikte zool en met de hand afgewerkt. Het resultaat van high end vakmanschap, gecombineerd met wetenschap en technologie: Furygan maakt prachtige CE goedgekeurde casual motorlaarzen.

Enkele van de specificaties: waterbestendig dankzij Sympatex membraan, antislip en anti-wringing zool, D30 protectoren op de enkels en verstevigd bij hiel en tenen.

Furygan motorboots Paddock Motoren
Richa Motorlaarzen

Richa

Richa voert een aantal kwalitatieve leren tourlaarzen met een waterdicht membraam, het water kan niet naar binnen maar vocht kan wel naar buiten.

Ook casual mag niet ontbreken, zo zijn er diverse sportieve schoenen en leren laarzen die niet mogen ontbreken bij je motor outfit.