Sidi

Kort gezegd, het neusje van de zalm voor motorfietslaarzen. Van hardcore race en off-road tot adventure en tour rijders. Sidi heeft voor iedere categorie motorrijder minstens twee soorten laarzen in de collectie. Voor ieder wat wils!

Zo is er een laars voor de circuit rijder (volledig gepantserd en stijf), maar ook een circuit geïnspireerde laars voor de sportieve straatrijder (deels gepantserd en soepel). Ook voor de cross rijder is er genoeg aanbod evenals de adventure rijder en ga zo maar door.

Voor de laarzen is alleen het beste materiaal gebruikt en elk aspect is doordacht.

In de collectie van Sidi vind je: race, sport, off-road, adventure, trail, tour/sport, tour, casual, zomer, winter, regen.

Sidi Frontera Motor Schoenen Paddock Motoren
Jopa Motorlaarzen Paddock Motoren

Jopa

De laarzen van Jopa zijn sportief, heeft reflecterende delen en zijn bovenal water- en winddicht. Tevens zijn de laarzen voorzien van ademende voering. Jopa voert nette laarzen met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Furygan

Hoogwaardig leer, gestikte zool en met de hand afgewerkt. Het resultaat van high end vakmanschap, gecombineerd met wetenschap en technologie. Furygan maakt prachtige CE goedgekeurde casual motorlaarzen en sneakers

De motorlaarzen van Furygan zijn dankij het Sympatex membraam waterdicht. Daarbij zijn de zolen antislip en anti-wringing. Deze eigenschap zorgt voor een comfortabel voetbed. Bovenal bevatten de motorlaarzen en sneakers van Furygan D30 protectoren op de enkels en zijn ze verstevigd bij hiel en tenen.

Furygan motorboots Paddock Motoren
Richa Motorlaarzen

Richa

Richa voert een aantal kwalitatieve leren tourlaarzen met een waterdicht membraam, het water kan niet naar binnen maar vocht kan wel naar buiten.

Ook casual mag niet ontbreken. Zo zijn er diverse sportieve schoenen en leren laarzen die niet zullen misstaan bij jouw motor outfit.