Givi

Met meer dan 20 jaar ervaring en oog voor detail zijn de motorkoffers ontworpen om perfect op de motor of scooter te passen. Ze bieden een antwoord voor iedere wens van motorrijders. Denk hierbij aan topkoffers, zijkoffers en tassen, tanktassen, roltassen, navigatiehoesjes en accessoires.

Dankzij unieke openings- en ontkoppelingssystemen, zijn de koffers en tassen gemaakt om gebruikersgemak te garanderen. En dat met slechts een enkele hevel of sleutel: Quicklock, Monolock en Monokey

Givi Topkoffers Motoren Paddock Motoren
Ledrie Motortassen

Ledrie

Schitterende lederen motorzadeltassen en roltassen van top kwaliteit. Ledrie gebruikt alleen het absoluut beste leer. De productie van alle leren tassen en accessoires vindt plaats in Nederland. Iedere tas ontworpen om jouw motor de ultieme look te geven. Om de duurzaamheid en water resistentie te vergoten, ondergaat het leer een speciale behandeling, met gebruik van precies de juiste hoeveelheid natuurlijke olie.

Naast de tassen levert Ledrie speciaal ontworpen montagebeugels. Deze zijn achter de tas gepositioneerd en daardoor niet zichtbaar. De beugels verzekeren jou dat de tas optimaal ondersteund is en perfect op je motor past.