Highway Hawk

Accessoires ontworpen in Nederland, met een passie voor chroom. Hierbij kan je denken aan sturen, voetsteunen, spiegels, uitlaten, elektrische en carrosseriedelen. Dit voor merken als Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Victory en Yamaha. Personaliseer je motor met de kwaliteitsproducten van Highway Hawk en geniet van de belevenis!

Highway Hawk Motor Accessoires Paddock Motoren
Zodiac Motor Accessoires Paddock Motoren

Zodiac

Een Nederlands bedrijf, met een hart voor Harley rijders over de hele wereld. Steeds meer Harley-Davidsons rijders willen hun motor personaliseren. Of je nu je motor vanaf het begin opbouwt of je bestaande motor wilt aanpassen. Zodiac heeft bijna alles wat je kunt bedenken. Als het aankomt op kwaliteit, is Zodiac altijd een stap vooruit. Meerdere certificeringen waarborgen continue kwaliteit voor jou als klant.

Highsider

De producten van Highsider hebben een uniek ontwerp. Daarnaast zijn ze van hoge Duitse kwaliteit, innovatief en tevens heel functioneel. Met het assortiment geef je jouw motor een unieke en vooral eigen stijl. Of het nu gaat om bijvoorbeeld spiegels, koplampen, achterlichten, richtingaanwijzers of  controls, niks is te gek.

Highsider Motoraccessoires Paddock Motoren
Puig Motoraccessoires Paddock Motoren

Puig

Puig is een Spaans bedrijf en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van technische motor accessoires. Het assortiment bevat: vervangingsruiten zoals Jetstream en touring, sliders, windschermen, rem/koppelingshendels, motorspoilers, kentekenplaathouder, valbeugels en nog meer. Puig staat voor kwaliteitsproducten met een modern design. Hierbij maken zij gebruik van de nieuwste machines en technieken.