Herroepingsrecht

Herroepingsrecht geldende voor Click&Collect aankopen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw aankoop definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Paddock Motoren zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

U kunt de artikelen welke gekocht zijn middels Click&Collect kosteloos retourneren in onze fysieke winkel. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Paddock Motoren geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@paddockmotoren.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt gebruik maken van het herroepingsformulier van Paddock Motoren.