AGV

Opgericht in 1946 door Amisano Gino Valenza. Een Italiaans merk en leidende kracht in helm design met oog voor de kleinste details. De motorhelmen van AGV blinken uit met het zeer wijde zichtveld, comfortabele voering, ventilatie en aerodynamica. Elke motorhelm is ontworpen voor optimale prestaties in alle omstandigheden en zijn vaak standaard uitgerust met een Pinlock vizier (dubbel gelaagd vizier wat beslaan tegen gaat.)

Het merk heeft een ruime keuze uit: racing, sport, touring, urban en off-road. Zowel carbon/kevlar als thermoplast helmen horen in het assortiment.

Geliefd bij motor coureurs als natuurlijk: Valentino Rossi en Giacomo Agostini. Met een AGV helm ben je verzekerd van stijl, kwaliteit en veiligheid!

AGV helmen
MDS Helm

MDS

MDS wordt geproduceerd onder de vlag van AGV, helmen van goede kwaliteit tegen een mooie prijs. De helmen bieden voldoende zicht, dragen comfortabel en beschikken vaak over een zonnevizier. Categorieën als sport, touring en urban behoren tot de collectie en  zijn geproduceerd van materialen als thermoplast, kevlar en glasvezel.

Airoh

83 Wereldtitels in 18 jaar. Dat is waar Airoh voor staat. Een familiebedrijf met een passie voor motorsport.

Research en development, veiligheid en innovatie zijn de belangrijkste elementen die ervoor hebben gezorgd dat Airoh bekend is geworden. De helmen zijn ontworpen en gemaakt met oog voor de kleinste details en herkenbaar door de unieke designs en zachte comfortabele binnevoeringen. Het merk heeft een ruime keuze uit: racing, sport, touring, urban en off-road. Zowel carbon/kevlar als thermoplast helmen horen in het assortiment.

Skorpion Helm Polo

Scorpion

Simpel gezegd, de volgende generatie in motorfietshelmontwerp en -productie. Een samenwerking van de meest gezochte helm designers met enorme ervaring. Zij laten hun ideeën los en creëren zo innovatieve helmen voor een eerlijke prijs.

Scorpion produceert alles in eigen beheer. Van het gieten van de mal, tot het naaien van de voering. Van het verven van de helm tot assemblage, alles in eigen hand. Scorpion gaat daarmee voor optimale kwaliteit, integriteit en uiterste efficiëntie.