Furygan

In hun ‘Motion Lab’ wordt meer dan 40 jaar ervaring in praktijk gebracht om de kwaliteit van de materialen steeds weer te verbeteren. Materialen worden getest op onder andere slijtage en ergonomie. Zo beschikt de motorkleding over de bewezen D3O protectiestukken die zacht zijn bij normaal gebruik en hard worden bij impact, dit zorgt voor een zeer hoog draag comfort. Furygan heeft een groot assortiment aan leer voor de sportieve, tour en casual rijder.

 

Furygan Motorkleding Paddock Motoren
Rusty Stitches Motorkleding Vintage Paddock Motoren

Rusty Stitches

Het doel voor Rusty Stitches is betaalbare casual motorfiets fashion creëren, die voldoet aan de veiligheidstandaard van vandaag. Zo zijn er zowel casual/vintage leren en textiel jassen van top kwaliteit als trendy motorhoodies met kevlar protectiestukken

Een unieke stijl om jouw unieke persoonlijkheid te matchen!

“We want to be part of your motorcycle life. We want to be there when you hit the roads, smell your gasoline, hear the sound of your exhaust, totally control your bike and you feel your freedom!”

PMJ Jeans

Trendy motorjeans die precies lijken op wat je aan zou hebben als je niet op de motor zit. De diverse collectie jeans bied ruime keus voor ieder zijn smaak en is ontworpen met een comfortabele maar veilige passing in het achterhoofd. Zo zijn de motorjeans van soepel licht stretchy materiaal gemaakt en uitgerust met verschillende slim geplaatste kevlar stukken en/of harde protectoren.

Ideaal voor een comfortabele rit of casual bestemming!

PMJ Motorjeans Paddock Motoren

Richa

Richa beschouwt de veiligheid van motorrijders als haar grootste zorg. Sinds 1956 verlegt het merk haar technische grenzen op zoek naar maximale veiligheid en comfort. Zo beschikt de kleding over de bewezen D3O protectiestukken die zacht zijn bij normaal gebruik en hard worden bij impact, omdat de protectie bijna niet meer voelbaar is zorgt dit voor een ongekend draagcomfort.

Van de ultieme 3 laags tourjas met tal van ventilatie mogelijkheden tot doorwaai jas voor in de zomer: Een enorme keuze uit verschillende stijlen zoals touring, vintage, racing en urban. Richa heeft genoeg in huis om jouw keuze te verdienen!

Mohawk

Ontworpen in Duitsland, specialiseert Mohawk zich in slim ontworpen touring outfits. Als je een doordachte jas of broek zoekt met duurzaamheid in gedachten, dan is Mohawk jouw merk! Een watervaste jas maar toch luchtig in de zomer? Mohawk heeft diverse modellen uitgerust met het innovatieve MVS-1 ‘zipped ventilation’ systeem. Zo is de jas waterdicht in de regen maar lekker luchtig te maken in de zomer.

Mohawk is een TÜV (Duitse veiligheidskeuring) goed gekeurd product, voor iedereen die exceptionele kwaliteit op waarde schat!

 

Mohawk Motorkleding Paddock Motoren

Ben je op zoek naar een motorhelm, motorlaarzen of -schoenen, een motorkoffer of -tas of naar andere motor accessoires? Klik hieronder op de pagina naar keuze voor meer informatie!

Motorhelmen

Motorlaarzen en Motorschoenen

Motorkoffers en Tassen

Motor Accessoires