Highway Hawk

Accessoires ontworpen in Nederland, met een passie voor chroom. Sturen, voetsteunen, spiegels, uitlaten, elektrische en carrosseriedelen voor merken als Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Victory en Yamaha.  

Personaliseer je motor met de kwaliteitsproducten van Highway Hawk en geniet van de belevenis!

Highway Hawk Motor Accessoires
Zodiac Motor Accessoires

Zodiac

Een Nederlands bedrijf, met een hart voor Harley rijders over de hele wereld.

Steeds meer Harley-Davidsons rijders willen hun motor personaliseren. Of je nu je motor vanaf het begin opbouwt of je bestaande motor wilt aanpassen, Zodiac heeft bijna alles wat je kunt bedenken.

Als het aankomt op kwaliteit, is Zodiac altijd een stap vooruit. Meerdere certificeringen waarborgen continue kwaliteit voor jou als klant.

Titax

De beste verstelbare rem- en koppelingshevels verkrijgbaar voor jouw motorfiets. In 1998 opgericht door twee motorfanaten. De reden om het bedrijf op te richten, was de behoefte aan bijzondere producten voor racers.

Titax heeft een eigen fabriek in Tsjechië, produceert onder ISO 9001 normen en zijn TÜV Rheinland (Duitse veiligheidskeuring) gecertificeerd.

Puig Accessoires voor Motore

Puig

Puig is een Spaans bedrijf en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van technische motor accessoires.

Het assortiment bevat: vervangingsruiten zoals Jetstream en touring, sliders, windschermen, rem/koppelingshendels, motorspoilers, kentekenplaathouder, valbeugels en nog meer.

Puig staat voor kwaliteitsproducten met een modern design, gebruik makend van de nieuwste machines en technieken.

Highsider

De producten van Highsider hebben een uniek ontwerp, zijn van hoge Duitse kwaliteit, innovatief en functioneel.

Met het assortiment geef je jouw motor een unieke, eigen stijl. Of het nu gaat om een spiegels, koplampen, achterlichten, richtingaanwijzers, controls etc. niks is te gek.

Highsider Motor Verlichting